Bogarth team

Over ons

Bogarth excellente Service

praktisch en helder advies.

Wilt u innovatie inzetten om u organisatie te laten groeien?

Laat het aan Bogarth over.

Bij duurzame innovatie moeten alle fasen van de levenscyclus van een product of dienst in ogenschouw worden genomen. Het is vaak een complex proces van lange adem. Iedere bedrijf moet hierbij zijn weg vinden. Bogarth Consultancy biedt hierbij een helpende hand om de organisatie te begeleiden in de verandering.  

innovatie services

innovatie is de sleutel tot succes van u bedrijf.

Duurzaam innoveren is een multidisciplinaire samenwerking binnen de organisatie die de conventionele productie niet in de weg zit. Veel bedrijven zijn hierop beperkt ingericht. De markt voor duurzame producten en diensten groeit. Door gerichte management interventies van Bogarth en een adequate coördinatie kun je als organisatie of afdeling toch de gewenste successen boeken. 

Aan de hand van de gekozen strategische doelen van een organisatie kan Bogarth de kennis, tools en middelen aanreiken.  Door gezamenlijk de benodigde stappen te herkennen en te maken kan Bogarth de organisatie meenemen in de innovatie doelen.

Bogarth ondersteunt u organisatie om de innovatieve doelen te halen. We doen dit door oplossingen in de vorm van nieuwe producten, diensten of werkwijzen in de praktijk te brengen binnen u organisatie.

 

we hebben opdrachten gedaan voor

Bogarth, #1 de beste keuze.

Verandermanagement

Niets duurt voort behalve verandering.