Services

Onze diensten

Verander management diensten

Duurzame innoveren

Het kan voor een organisatie een doel worden om te bereiken, om hiermee een goede naam te verwerven en concurrentievoordelen te behalen. Innovatie, mits op een goede manier gefaciliteerd kan als een middel dienen dat moet leiden tot een verhoogd productiviteit of dienstverlening en voorspeller van een snelgroeiende onderneming. Duurzaam innoveren heeft daarbij een positief effect op het milieu, het kan zorgen voor een hogere omzet, meer focus op nieuwe marktsegmenten en nieuwe businessmodellen kunnen ontstaan en bedrijven krijgen een beter imago. Daarnaast stelt duurzame innovatie u in staat om een voorsprong te nemen op concurrenten en worden ze minder afhankelijk van haar productiefactoren. 

ervaren verandermanagers

Onze verandermanagers hebben hun sporen verdient in verschillende internationale operended (non)-profit organisaties. De vele jaren ervaring heeft bewezen dat dit een grote toegevoegde waarde is voor een organisatie waar een hulpvraag is voor een verandermanagement opdracht.

Interim management

organisatie her-structuren

Wilt u een frisse blik van een interim verandermanager om de doelen van de organisatie te reviewen op haalbaarheid en uitvoer. Die samen met de directie de focus bepaald en de pijn punten zichtbaar maakt? Wij hebben de verandermanager. 

duurzaam Innoveren en strategie

De organisatie strategie dient voor al uw medewerkers helder te zijn. Bedrijven hebben vaak een korte termijn focus, gericht op operational excellence en op de lange termijn ligt de focus op continuïteit. Duurzaam Innoveren vraagt echter vaak om een lange termijn inversteringsplan. Door gerichte managementinterventies, investeringen en adequate coördinatie kun je als bedrijf de gewenste succes boeken. 

Programma of project

Een verandermanager van buiten uw organisatie kan tijdens een program of project periode een beter inzicht geven over de inzet van de medewerkers. Doen ze de juiste dingen op het gewenste moment of is er veel afleiding door neventaken? Worden mensen aangesproken op hun taken en verantwoordelijkheden en wat is daar voor nodig? De medewerkers zijn het kapitaal van organisatie die ook begeleid moeten worden om het maximale resultaat voor uw organisatie te realiseren. 

Innovatie adviseur

Maatwerk

Heeft de directie van uw organisatie een strategisch plan bedacht voor de middel lange termijn!
Maar niet de geschikte resources  voor de tactische en operationele uitvoer en begeleiding. Dan kan de inzet van een innovatie adviseur of verandermanager in deeltijd een oplossing zijn. Wij kunnen maatwerk oplossing bieden die aansluiten op uw organisatie behoefte. 

Tarieven

Onze Innovatieve verandermanagers zijn professionals met vele jaren praktijk ervaring. We hebben geen basis tarief voor de inzet, afhankelijk van uw organisatie behoefte en focusgebied wordt de juiste professional aan de uitdaging gekoppeld.

Is U interesse gewekt?

voor een afspraak

Meld je aan voor een intake gesprek.